SK   

Profil

Varga Zsolt, szlovákiai magán-társaság, 1991-ben került magalapításra. Megalakulása óta nyers tehéntej és egyéb cseppfolyós élelmiszerek szállítására szakosodott. A belföldi és nemzetközi teherszállítást az Európai Unió egész területén biztosítja. Együttműködik csaknem az összes, Szlovákia területén működő, tejüzemmel és számos, egész Európát átfogó, külföldi társasággal is.

 

 

A hűtött áruk szállítására a Varga Zsolt cég a romlandó élelmiszerek nemzetközi szállítására vonatkozó ATP bizonylattal és az ilyen szállításokhoz elengedhetetlen specializált berendezésekkel is rendelkezik. A cég rendelkezik a tej elvételét szolgáló mérő berendezések felülvizsgálatára vonatkozó, a Szlovák Metrológiai Intézet által kiadott bizonylattal is.

 

A szállított áru minden szállítás esetében rendelkezik biztosítással és CMR biztosítással is fedezve van.

 

A cégünk tekintélyes részese a kereskedelemnek, főleg a tej és a bor szállítása terén. Sikeresen együttműködünk üzleti partnereinkkel tevékenységeik és terveik véghezvitele folyamán, figyelembe véve követelményeiket.

 

CÉLJAINK – MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

„ Prioritásunk a partnereknek nyújtott szolgáltatások minőségének javítása. “

 

 

A Varga Zsolt cég hangsúlyozott célja tökéletesíteni a partnereknek nyújtott szolgáltatásokat. Állandóan igyekszünk egy lépésnyire előbbre jutni, ezért folytonosan dolgozunk szolgáltatásaink innovációján, minőségének javításán, mindez annak érdekében, hogy partnerünk a jövőben is bizalommal forduljon hozzánk. Ezért társaságunk minden szakágazata, az ellenőrzésre és menedzselésre vonatkozó szigorú szabványok betartásával működik.

 

CSAPATMUNKA

 

Szakembergárdánk a cseppfolyós élelmiszerek szállítása terén széleskörű gyakorlattal rendelkezik. Nagy hangsúlyt fektetünk alkalmazottjaink szakképzettségére, tapasztalatára, ezért gépkocsivezetőink nem csak kitűnő sofőrök, de a munkavégzés terén is felelősségteljeseknek és megbízhatóknak kell lenniük. Diszpécsereink szakavatottan tudják Önt tanácsokkal ellátni a megfelelő szállítóeszköz kiválasztásánál, de a legmegfelelőbb útvonal megállapításánál is, hogy a partner szállítással kapcsolatos összköltségei optimálisak legyenek. Szakembergárdánk mindent megtesz annak érdekében, hogy a termék optimális állapotban érkezzen rendeltetési helyére.

 

 

Jelenleg több mint 130 alkalmazottat foglalkoztatunk. Partnereinkkel (szlovákul?), angolul, németül, magyarul és lengyelül tárgyalunk.

 

KIRENDELTSÉGEINK

 

Kereskedelmi tevékenységeink folyamán állandóan fejlődünk és igyekszünk partnereinkhez minél közelebbre kerülni. A Léván (Levice) működő központunkkal kezdtünk, és fokozatosan alakítottuk ki kirendeltségeinket Érsekújvárott (Nové Zámky), Bánovceban, Pozsonyban (Bratislava) és Zvolen.

 

GPS

 

Hogy minimalizáljuk, illetve kiszűrjük a szállítás közben esedékes problémákat, a Varga Zsolt cég létrehozta teherkocsi diszpécserszolgálatát. A partnerek napi megrendelései szerint ez a diszpécserszolgálat ellenőrzi a megrendelések aktuális teljesítését.

 

 

Ennek érdekében gépkocsijaink és mérőberendezéseink GPS berendezéssel vannak ellátva; ezek segítségével tökéletes áttekintésünk van a szállított termék pillanatnyi helyzetéről, pontosan meg tudjuk állapítani, mikor érkezik meg rendeltetési helyére. A termék szem előtt van a berakodás pillanatától kezdődően egészen a kirakodás helyszínéig.