SK   

Szolgáltatások

A cég több mint 100 gépkocsiból álló gépkocsiparkkal rendelkezik, amely négyfajta szállítási módot tesz lehetővé, de főleg a tartálykocsikban történő szállításra és a tejszállításra összpontosít. Ezek mellet hűtőkocsiban és ponyvás kocsikon történő szállítást is tudunk biztosítani.

 

 

 

TARTÁLYKOCSIKBAN TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

 

A Varga Zsolt cég, a partnerek szükségleteit kielégítendő, mintegy 60 szerelvényből álló, három, vagy többkamrás izotermikus hőszigeteléssel ellátott tartálykocsi flottával rendelkezik. A tartályok független kísérő fűtéssel rendelkeznek, de lehetnek nagynyomásúak is. A regionális feltételektől függően 26-28t élelmiszer szállítására alkalmasak.

 

 

 

TEJSZÁLLÍTÁS

 

A nyers tehéntej farmokról történő összegyűjtésére szakosodtunk. Naponta több mint 1,1 millió liter tej összegyűjtését biztosítjuk.

 

 

A társaság 22 szállítókocsijainak felszereltsége aránylag terjedelmes. Minden speciális tejbegyűjtő tartálykocsi standard berendezései közé tartozik a mennyiségmérő és mintavételező berendezés, amely rendeltetésszerűen van kalibrálva, és bizonylattal van ellátva. Ezek az elvételi rendszerek a Schwarte és Jansky cégektől származnak. Az elszívó rendszerek vákuum és gumilapátos (impeller) szivattyúkat alkalmaznak. A tartálykocsi térfogata a partner megrendelésének megfelelően van kiválasztva. Ezek a tartálykocsik természetesen hőszigeteltek és a tartályuk többkamrás.

 

HŰTŐKOCSIS SZÁLLÍTÁSOK

 

Ajánlott szolgáltatásaink közé tartozik a hűtött és fagyasztott áruk szállítása is az Európai Unió egész területén. Az ilyen szállításokra 10-33 palettát befogadó szállítókocsikat használunk. De rendelkezünk egy kétszintes nyerges utánfutóval is. Több mint 15 gépkocsi áll rendelkezésünkre; minden nyerges utánfutó Thermoking & Carrier fagyasztó-berendezéssel van ellátva.

 

Ennek a fagyasztó berendezésnek az a különlegessége, hogy képes hűteni, fagyasztani vagy melegíteni is. A tejtermékeken kívül partnereink számára biztosítjuk a baromfihús, a zöldségfélék, a telített italok szállítását is, de hűtést nem kívánó termékeket is szállítunk. A szállítás befejezése után a szállítókocsik a megfelelő tisztító állomásokon fertőtlenítésre kerülnek, ahol egyben sor kerül a tisztításról szóló bizonylat kiállítására is, amelynek felmutatása szükséges minden újabb áru felrakodást megelőzően.

 

 

 

PONYVÁS SZÁLLÍTÁS

 

A nem élelmiszeripari érdekeltségű partnereink számára az Európai unió egész területére tudunk ajánlani szállítási szolgáltatásokat ponyvázott szerelvényeinkkel. A ponyvás szállító részleg 6 teherkocsival dolgozik és VOLVO, valamint IVECO típusú nyerges vontatókkal rendelkezik. A nyerges utánfutókra 24-25t anyagot, illetve 33 palettát lehet felrakni. A nyerges utánfutók teljes térfogata 80 – 100m3.